Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ilyen érdeklődéssel melyik...

Ilyen érdeklődéssel melyik egyetemre, főiskolára tudnék tovább menni?

Figyelt kérdés
gyerekkorom óta már szinte betegesen rajongok az autók iránt, kegyetlen sok dolgot tudok róluk, de minden érdekel ami mozog. a közlekedés is érdekel, fiatalabb koromba unalmamba a térképet nézegettem, és tanultam Budapest főbb útjait, utcáit. amit a tanulmányimról tudni kell, hogy sajnos a matek nem az erősségem, viszont a fizika egy fokkal jobban megy.

2020. jún. 18. 20:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Járműmérnöki vagy közlekedésmérnöki mondjuk.
2020. jún. 18. 20:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy ha a matek nem megy, akkor a mérnöki szakok kilőve, mert ott a fizikához is nagyon erős matek alapok kellenek.
2020. jún. 18. 20:34
 3/3 1112 ***** válasza:
Szerintem lehetnél pl benzinkutas, vagy valami közlekedési járművet vezethetnél.
2020. júl. 14. 19:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!