Mire számítsak az egyetemi ponthatárokat illetően? Csökkeni fognak vagy épp ellenkezőleg?
Figyelt kérdés
Több érettségiztető tanárom is mondta, hogy idén picivel gyengébb lett az érettségi átlag, mivel nem voltak szóbelik, amikkel a diákok általában felhúzzák az írásbelivel szerzett százalékukat.
Azonban egy Facebook-os érettségis csoportban mindenkinél azt látom, hogy 420+ pontjuk van (vagy legalábbis azoknak, akik megosztják másokkal), így kicsit elbizonytalanodtam... :/ Lehet, hogy idén drasztikus pont emelkedésre kell számítani?
2020. jún. 18. 00:43
A kérdező szavazást indított:
Csökkeni fognak
Emelkedni fognak
57 szavazat
1/5 anonim válasza:
akiknek nem sikerült olyan jól, azok nem nagyon fognak vele dicsekedni, de ne ebből indulj ki
drasztikus emelkedés biztos nem lesz
2/5 anonim válasza:
Szerintem emelekedni fognak, de ne legyen igazam :/
3/5 anonim válasza:
Eddig kb. minden évben emelkedett valamennyit de kitudja lehet hogy nem fog módosulni a tavalyihoz képest.
4/5 anonim válasza:
Én tavaly is és idén is érettségiztem (nem lett elég pontom, javítottam) és én úgy vettem észre, hogy nagyon hasonló eredmények születtek, mint ahogy átlagosan (szóbelivel) szoktak. Szerintem kb hasonló ponthatárok lesznek, vagy alacsonyabbak, de az amiatt mert a legtöbb szakra jóval kevesebben jelentkeztek idén és ez jobban számít.
5/5 anonim válasza:
Eleve idén kevesebben jelentkeztek egyetemre, én azt gondolom több esélyünk van, nekünk akik jelentkeztek. A ponthatárok se fognak számottevően változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!