Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan döntsem el,hogy melyik...

Hogyan döntsem el,hogy melyik egyetemre menjek?

Figyelt kérdés

Egyik tantárgy sem a kedvencem,viszont olyan szakmát szeretnék,amiben sokat utazhatok.

Szeretem a divatot,a zenét.

Tudnátok ajánlani valamit?

2020. jún. 14. 16:22
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
Hát ez így édeskevés egy egyetemhez....
2020. jún. 14. 16:42
 2/7 anonim ***** válasza:
98%

Sokat utazhatsz, ha pl. diplomata leszel.

De ahhoz közel maximális pontszám kell (két emelt érettségi pl. töri, stb. + nyelvvizsgák), hogy felvegyenek a Corvinuson, vagy PPKE-n Nemzetközi tanulmányokra....

2020. jún. 14. 16:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ez így tényleg édeskevés.

Mit takar az, hogy szereted a divatot, és a zenét?

Ha csak azt, hogy szereted a divatos ruhákat, meg szeretsz zenét hallgatni, az kb egyenlő a nullával.

De ha mondjuk érdekel a divattervezés, vagy a mögötte lévő management, vagy tudsz zenét szerezni, az már lehet egy kiindulópont.

Divattervezés:

[link]

Itt az is benne van, hogy milyen alapszak kell a mesterképzés előtt.

Management általában a gazdasági karokon érhető el.

Zeneszerzéshez meg zeneakadémia.

2020. jún. 14. 17:12
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Ha lány vagy akkor stewardess...(sok utazás, és minden héten megdugnak) Ha fiú akkor meg kukás(sokat utazik, hallgathatsz zenét közben...)
2020. jún. 14. 17:30
 5/7 anonim ***** válasza:
11%
A 2.esnek én is corvinusos vagyok, diplomatának nem igazán.. Oda születni kell. Multihoz lehet esélyra hogy sokat utazol, de minden kép kell idővel egy másik diploma közgazdász vagy jogász...mert úgy látom ez a nemzetközi tanulmányok szakon kevés... Illetve ott van még a mester képzés
2020. jún. 14. 17:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

5: Mozogtam diplomáciai körökben, ne hidd azt, hogy születni kell oda...

Nézd meg a mostani moszkvai nagykövetünk életrajzát. Ha jól emlékszem, Kazincbarcikáról származik, kb. egy noname középiskolában végzett...

Szülei abszolút átlagemberek voltak.

És tudnék még tucatszám példákat mondani...

2020. jún. 14. 17:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Ilyen hozzáállással és mentalitással sehogy. Tanulj akkor valami jó szakmát/szakmákar.

Így is túl sok olyam ember jár egyetemre akinek fogalma sincs hogy miért van ott, csak meg kellett jelölni valamit...nem kell még több alibidiplomás

2020. jún. 16. 16:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!