Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Elleneznéd, ha a lányod...

Elleneznéd, ha a lányod villanyszerelőnek akarna tanulni? Ha igen miért?

Figyelt kérdés
2020. jún. 14. 11:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért ellenezném? Szükség van a jó szakemberekre. És nemcsak a férfiból lehet villanyszerelő. Ha őt ez érdekelné - nincs gyerekem amúgy -, akkor támogatnám a céljaiban.
2020. jún. 14. 11:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Jo szakma, mindig szukseg lesz ra. Mas kerdes, hogy nehez elete lesz, mert sokan nem fognak komolyan venni
2020. jún. 14. 11:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért ellenezném?

Olyan sok ilyen kérdést látok ("Mi van, ha a lányom virágkötő akar lenni?")

Kedves szülők, nem csak az egyetem létezik! Plusz, mivel minden szülő egyetemre erőszakolja a gyerekét, annyi diplomás van hogy nincs rá kereslet.

Ez egy jó szakma. Jól keres, lényeg hogy szeresse amit csinál.

Én tök szívesen lennék asztalos (egy menő, női asztalos 😅), de sajnos nem bírná a kezem.

Örülnék, hogy a lányom tudná, mit akar csinálni, nem csak sodródik, és nem csak a befolyásolásomra akarna tanulni.

Nem csalódnék, ha később kiderülne, mégsem ezt akarja csinálni. Próbálja ki magát mindenben, amiben szeretné. Én sem tudtam soha mit akarok csinálni, mindaddig amíg nem szereztem tapasztalatokat mindenféle téret.

Én támogatnám a gyerekemet, ez a dolgom.

2020. jún. 14. 11:16
 4/8 anonim ***** válasza:
97%
Nem, a 21. században élünk és nem divat már a szegregáció.
2020. jún. 14. 11:37
 5/8 anonim ***** válasza:
95%
Persze, hogy támogatnám. Ismerek női ácsot is.
2020. jún. 14. 11:49
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
Mikor fogsz dönteni, hogy takarító, virágkötő, könyvkötő, villanyszerelő vagy mi leszel? Unalmas naponta olvasni.
2020. jún. 14. 11:49
 7/8 anonim ***** válasza:
22%
2, ugyanaz írja ki. Majd törlik ezt is.
2020. jún. 14. 11:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Villamosmérnök vagyok, most végzek egy különbözeti képzést, egyszerűen sokkal jobban keres az ember szerelőként.
2020. júl. 27. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!