Ki mennyit tanul főiskolán/egyetemen (heti vagy napi óraszám kb. ), és milyen szakon, hol?
Figyelt kérdés
2010. júl. 31. 17:50
11/19 anonim válasza:
Előző vagyok. Csak rajtad áll. Elhatározás kérdése. Én gimiben jó 4-es tanuló voltam, sosem volt "szivacs" agyam, itt is kb. az vagyok. Ha érdekelnek ezek, írj privátot, h. mire vagy kivácsi...
12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ennyire voltam kíváncsi, mivel sokan mondták, hogy amilyen kicsi a ponthatár, annyira nehéz, meghogy a kitűnők is kihullanak simán. Egyébként nekem is 4-es átlagom volt középsuliban, csupán nem szerettem volna saját tudásomhoz irreálisan nehéz szakot, felesleges, de ha akkor szorgalmon múlik minden, akkor az menni fog. (Remélem.) Nekted pedig további sok sikert a továbbiakhoz. (:
2010. júl. 31. 18:52
13/19 anonim válasza:
Miskolcra a jogi karra jártam, és éjjel és nappal folyamatosan tanultam, amíg be nem fejeztem. Semmi másra nem emlékszem csak a tanulásra és a vizsgákra.
Sajnos a legtöbb tantárgy esetében tényleg szó szerint kell tudni a tananyagot.
14/19 anonim válasza:
én most leszek elsős bioszon. ti tényleg ien sokat tanultok?? naon nehéz??? tapasztalatakat is várok. kolisok vagytok?
15/19 anonim válasza:
és koliban ti hogyan tudjátok megoldani ezt a sok tanulást?
mert én is most kezdek egy fősulin, BGF-en és előreláthatólag kolis leszek és rajtam kívül lesznek még 2-en a szobában, és nem tudom, h hogyan fogok tanulni
ti hol szoktatok?
16/19 anonim válasza:
Én vagyok a végzős biolos... :) Kössétek fel a gatyátokat ""kicsik""... :D Nah, amúgy félni nem kell... :) Az első félév még jó... :P Én úgy oldom meg a tanulást, h. 3 éve albérletben lakom... Amúgy koliba is lehet, van ott tanulószoba, könyvtár, stb, vagy a szegedieknek a TIK, gondolom Pesten is van egyetemi könyvtár...
17/19 anonim válasza:
mész tovább mesterre?? Merre laksz albérletben?? Én is most nézegetem az albérleteket. Elsős bioszos:D
18/19 anonim válasza:
igazából a középsulis eredmények nem mérvadóak, hogy sikeres leszel az egyetemen, vagy nem. sok minden teljesen más. abszolút nem a középiskolás tudásra épül. vagy nézhetjük úgy is, hogy sz@rt sem ér a középiskola. sokmindent az egyetemen kezdessz a 0-ról. (másodéves vegyészmérnök)
19/19 anonim válasza:
Msc-re, jah... :) Tarján cityben lakom occóé... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!