Ki mennyit tanul főiskolán/egyetemen (heti vagy napi óraszám kb. ), és milyen szakon, hol?
Figyelt kérdés
2010. júl. 31. 17:50
1/19 anonim válasza:
1 félévem van még... Őszinte leszek, én rengeteget tanulok... Ha gyak van, akk minden nap, amúgy én szombaton csak délután 2-3 órát, vasárnap egész nap (stréber vagyok kicsit)... De ez attól függ, h. mi lesz (zh)... Nyilván ez szorgalmi időszak... Jah, és biológus leszek remélem... :)
2/19 anonim válasza:
Mondjuk nekem megéri, mert meglátszik a jegyeimen, ami anyagi előnnyel is ját (ösztöndíj), nálunke egy jó átlaggal 25-28 ezret meg lehet keresni simán...
3/19 anonim válasza:
én most voltam elsőéves, bioszon, Szegeden. Átlagban naponta 2-3 órát, de zh előtt 6-7et is. Vizsgára volt, amit csak átolvastam, volt amit napokig nyüstöltem. Hétvégén nem tanultam, max vasárnap este, mikor visszaértem a koliba. És kaptam ösztöndíjat :)
4/19 A kérdező kommentje:
És kimából, illetve fizikából volt mire építsetek, vagy az egyetemen tnultátok az alapokat is?
2010. júl. 31. 18:14
5/19 anonim válasza:
én csak zh-kra szoktam tanulni szorgalmi időszakban. gyakran van olyan nap, hogy be se megyek az egyetemre. mondjuk bukfenceztem is pár kreditet, de nem vészes. jah és vegyészmérnök vagyok.
6/19 anonim válasza:
hányas átlagtol kap ösztöndíjat valaki?
7/19 anonim válasza:
Az első vagyok, nem akarlak elkeseríteni, de nagyon fontosak a jó alapok... Én sz*r középiskolából mentem fel egyetemre, volt pótolnivalóm bőven... Az alapokat nálunk legalábbis eléggé eldarálják, de végül is elhangzik... Amúgy miáért kérded? Kihagytál évet vagy miéert? És mit szeretnél tanulni??
8/19 anonim válasza:
Első vagyok... Biolon már 2.5-től (azéer meg is kell küzdeni), de bölcsészen hallottam, olyat (lehet legenda), hogy 4.0-tól...
9/19 A kérdező kommentje:
Se kémiából, se fizikából nem érettségiztem, illetve fizikából 3-as, kémiából 4-es voltam középsuliban. (Most okj-on vagyok, még 1 évem van.)
2010. júl. 31. 18:33
10/19 A kérdező kommentje:
Csak félek, hogy így nem sok esélyem lenne a bennmaradásra.
2010. júl. 31. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!