Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ki mennyit tanul főiskolán/egy...

Ki mennyit tanul főiskolán/egyetemen (heti vagy napi óraszám kb. ), és milyen szakon, hol?

Figyelt kérdés
2010. júl. 31. 17:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
1 félévem van még... Őszinte leszek, én rengeteget tanulok... Ha gyak van, akk minden nap, amúgy én szombaton csak délután 2-3 órát, vasárnap egész nap (stréber vagyok kicsit)... De ez attól függ, h. mi lesz (zh)... Nyilván ez szorgalmi időszak... Jah, és biológus leszek remélem... :)
2010. júl. 31. 17:58
 2/19 anonim ***** válasza:
82%
Mondjuk nekem megéri, mert meglátszik a jegyeimen, ami anyagi előnnyel is ját (ösztöndíj), nálunke egy jó átlaggal 25-28 ezret meg lehet keresni simán...
2010. júl. 31. 18:00
 3/19 anonim ***** válasza:
86%
én most voltam elsőéves, bioszon, Szegeden. Átlagban naponta 2-3 órát, de zh előtt 6-7et is. Vizsgára volt, amit csak átolvastam, volt amit napokig nyüstöltem. Hétvégén nem tanultam, max vasárnap este, mikor visszaértem a koliba. És kaptam ösztöndíjat :)
2010. júl. 31. 18:07
 4/19 A kérdező kommentje:
És kimából, illetve fizikából volt mire építsetek, vagy az egyetemen tnultátok az alapokat is?
2010. júl. 31. 18:14
 5/19 anonim ***** válasza:
65%
én csak zh-kra szoktam tanulni szorgalmi időszakban. gyakran van olyan nap, hogy be se megyek az egyetemre. mondjuk bukfenceztem is pár kreditet, de nem vészes. jah és vegyészmérnök vagyok.
2010. júl. 31. 18:18
 6/19 anonim ***** válasza:
30%
hányas átlagtol kap ösztöndíjat valaki?
2010. júl. 31. 18:25
 7/19 anonim ***** válasza:
73%
Az első vagyok, nem akarlak elkeseríteni, de nagyon fontosak a jó alapok... Én sz*r középiskolából mentem fel egyetemre, volt pótolnivalóm bőven... Az alapokat nálunk legalábbis eléggé eldarálják, de végül is elhangzik... Amúgy miáért kérded? Kihagytál évet vagy miéert? És mit szeretnél tanulni??
2010. júl. 31. 18:28
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok... Biolon már 2.5-től (azéer meg is kell küzdeni), de bölcsészen hallottam, olyat (lehet legenda), hogy 4.0-tól...
2010. júl. 31. 18:29
 9/19 A kérdező kommentje:
Se kémiából, se fizikából nem érettségiztem, illetve fizikából 3-as, kémiából 4-es voltam középsuliban. (Most okj-on vagyok, még 1 évem van.)
2010. júl. 31. 18:33
 10/19 A kérdező kommentje:
Csak félek, hogy így nem sok esélyem lenne a bennmaradásra.
2010. júl. 31. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!