Átsorolás önköltségesről államira hogyan történik?
Figyelt kérdés
Teljesítettem az első évemet kre ájk-n felsőoktatáson amit önköltségesen álltam. Viszont most át szeretnék menni államira. Az átlagom meglett a kreditem is megvan,csak azt nemtudom hogy ezek után hogy történik a folyamat? Nekem meg kéne esetleg valamit pályáznom? Sajnos a honlapon nem találtam rá választ.2020. jún. 12. 15:11
1/7 anonim válasza:
Én szintén Károlin csak BTK-n csináltam ilyet, akkor le kellett adni egy nyomtatványt, ahol fel kellett tüntetni hogy hány kreditet csináltam és mennyi lett az átlagom.
[link] itt csak a tavaly őszre vonatkozó átsorolási kérelem van fent, szerintem írj egy ügyintézőnek, hogy mikor kerül fel az aktuális, mivel ezeket június végén kell leadni, de a vírus miatt gondolom elektronikusan.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az első válaszadónak. Konzultáltam az egyetemmel és lesz rá lehetőség csak még nem tették ki.
Második válaszoló pedig legyen kedves ne írjon olyat amiről nincs semmi tudnivalója.
2020. jún. 16. 01:08
4/7 anonim válasza:
Részben igaza van a második válaszolónak. Idén százszorosan nehéz fizetősről államira kerülni. Csak azokat sorolják át, akiknek elfogyott a félévük, vagy akik önként otthagyják. Teljesített kredit és tanulmányi átlag nem számít, szóval talán 1-2 hely fog felszabadulni, de lehet, hogy annyi sem.
5/7 anonim válasza:
De számít az átlag és a teljesített kredit.
6/7 anonim válasza:
Akkor számít, ha fizetősön vagy és át akarsz kerülni. A jelenlegi államisoknak nem számít.
7/7 anonim válasza:
Szeretném megkérdezi,hogy sikerült-e államra kerülnöd? Én is jelentkeztem, hogy vissza szeretnék kerülni de eddig nem döntöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!