A mai rendszer szerint, mikor tudok átsorolni államiról önköltséges finanszírozási módra?
Az a lényeg h felvettek a kandó villamosmérnökire államira és levelező tagozaton, ez eddig mind szép és jó,
ugye dolgozok mellette és a cég fizetné nekem az egyetemet, még ez is oké, adnának tanulmányi szabadságot stb, de ugye aug 31-én jár le a próbaidőm és azalatt nem iratnak alá velem tanulmányi szerződést, és így nem kapok szabadságot a vizsgaidőszakra, nem fogok tudni bejárni a konzultációkra mert munkaidőre esnek, kevesebb lenne a fizetés mert csak fizetés nélküli szabadságot tudnának adni és ez nagyon nem lenne jó, na és a kérdés hogy mikor lehet átsorolni önköltségesre szemeszter közben is vagy csak szemeszterenként vagy évente vagy hogy van ez mert erről sehol nem találok információt. előre is köszönöm a válaszokat nagy segítség lenne :D
Ilyet se gyakran kérdeznek :D TO-n kéne ennek utánakérdezned, mert többnyire mindenki államira akar átjutni, arra van csak kérvény Neptunon. Szóval valahogy külön kell majd kérvényezni, mert erre nincs kijelölt időszak.
Amúgy meg ha 2 szemeszter alatt nem érsz el 36 kreditet automatikusan átraknak, de ehhez 1 évet várni kell. Szóval inkább TO-n érdeklődj.
Ezt baromira nem értem most. A cégnek miért érné meg fizetni a képzésedet, ha egyébként az állam fizeti neked? És a szabadságolást miért köti ahhoz, hogy csak akkor ha ő fizeti a képzésedet? Ez így ebben a formában a "magam alatt vágom a fát" tanítani való esete lenne.
Szerintem érdeklődj utána a mögöttes dolgoknak a cégnél, mert szerintem vagy a fizetésedből akarják fizetni a képzésedet vagy valami olyan feltételhez, ami a céghez fog láncolni téged (pl. ha nem dolgozol nekik az egyetem után 10 évig, akkor vissza kell fizetned, stb.). Kizártnak tartom, hogy a cég nem kötné valamilyen sunyi feltételhez az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!