Pszichológiát szeretnék tanulni az egyetemen, mennyibe kerül összesen?
Államilag támogatott féléveid már nincsenek? Az első képzés ingyenes, ha eléred a ponthatárt. Ha meg nem éred el, akkor a felvi.hu-n megtalálod a költségtérítéses minimum ponthatárokat és a költségtérítés mértékét. Kb. 300 ezer/ félév és 5 év az alap, amit el kell végezned, erre jönnek saját zsebből a kiegészítő képzések, saját élmény és ha tovább mész klinikaira akkor még 4 év egyetem.
A Kapszli képzéskatalógusában meg tudod nézni, hány éved fog rámenni, mire akármit tudsz vele kezdeni.
Sajnos, még nem tartok az egyetemnél. Néhány nap és megkapom a szakmámról a papírt, következő két évben érettségi előkészítő, és utána egyetem. Addig is viszont, mivel imádom a pszichológiát, ezért majdnem biztos, hogy azt szeretnék tanulni, kell tudnunk, hogy mennyit kell félretennünk.
Úgy tudom, a pszichológia fizetős... nem olvastam sehol olyat, hogy bárhol bármi ingyenes lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!