Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Rosszul sikerült érettségik...

Rosszul sikerült érettségik miatt 25-26 évesen (orvosi/fogorvosi) egyetem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kiskorom óta álmom az orvosi, de mindig lebeszéltem magam róla, hogy nem vagyok hozzá elég okos, ezért egy 2 éves gyógyszeripari technikusi után elmentem egy valamennyire egészségügyhöz kapcsolódó szakra (népegészségügyi ellenőr szak), de nagyon nem szerettem, emiatt ki is iratkoztam. Akkor jött, hogy próbáljuk meg az orvosit, mert ha most nem, akkor soha. Neki is álltam az emelt szintű biológia és kémia felkészülésre, és mivel a középszintű tárgyaim nem lettek kimagaslóan jók, így a duplázásra hajtottam, ami sajna most másodjára se jött össze, úgy ahogy kellene, szóval megint nem fognak felvenni (ezért is a cím, hogy kb. 25-26 évesen fog talán sikerülni) :(

Igazából, arra lennék kíváncsi, hogy más is van e hasonló cipőben, mert most elég elkeseredett vagyok...

(Megköszönném, ha negatív hozzászólásokat nem kapnék, mert higgyétek el, hogy elég megterhelő lelkileg a több évi próbálkozás-reménykedés-csalódás)

2020. máj. 29. 15:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Érdekes, ezt a kérdést mindenkitől látom,őszintén ki a szart érdekel :DD

1. Az egyik haverom 36 évesen vágott bele babával és le se szarják hidd el nekem, elég sok nő is idősen kezdi az egyetemet úgy hogy a férje el tartja, a jogit pedig egyenesen rengeteget

2.Már van 2 diplomám, hidd el, nem annyira fogsz itt jófejeskedni az emberekkel mint középsuliba, persze lesz egy két haverod, de ennyi, itt már nem lesz olyan szoros a kommunikáció köztetek.

szó szerint semmit nem számít hogy hány éves vagy itt.

2020. jún. 5. 14:46
 22/26 Kornyik Éva válasza:
Sziasztok én 39 éves vagyok és most találtam ki hogy a fogorvosi egyetem érdekel eddig is ezzel foglalkoztam (fogtechnikus vagyok) szerintem nem kell feladni én sem teszem 402 pontom lett most valószínűleg semmire nem elég de hajrá október így kell hozzá állni ha valami érdekel csináld nem kell hallgatni az emberekre csak így fogsz olyat csinálni amit szeretsz.
2020. jún. 22. 17:57
 23/26 A kérdező kommentje:

402 pont szuper, főleg ha első próbálkozás volt, már nem kell sok hozzá,hogy felvegyenek. Én is úgy döntöttem, hogy ősszel nekifutok megint a kémiának.

Sok sikert kívánok! :)

2020. jún. 23. 14:10
 24/26 anonim ***** válasza:
Melyik egyetemre jelentkeztél Éva?
2020. jún. 23. 17:36
 25/26 Kornyik Éva válasza:
Fogorvosi sote szeged Pécs Debrecen az összes ilyen sorrendben :)
2020. jún. 23. 22:27
 26/26 anonim ***** válasza:
Végül felvettek? :)
2020. szept. 7. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!