Kik jelentkezhetnek ma Mérlegképes Könyvelőnek?
Tudom, hogy régen kb 10 évvel ezelőtt, kötötték vmilyen végzettséghez, de nem tudom, hogy ma mi a helyzet? Gondolkozom, hogy elvégezzem, de sajnos nem tudom, hogy mi a feltétele... Tudja esetleg valaki?
Köszönöm,
35/L
Közgazdasági szakközépbe jártál? Mert úgy 1 éves, az az "ötödik év". És ha megvan a közgazdasági érettségid akkor szerintem 1 év lenne, ha újra belevágnál.
De ha külsősként jelentkezel felnőttképzésre, tehát nem tanultál ezelőtt közgazdaságot, az akkor 2 éves.
Én is 1 év alatt szereztem meg, mert közgazdaságiba jártam:) És utána mehettem volna mérlegképesre, de nem mentem már arra.
Oooh szerintem az bőven elég lesz "bemeneti feltételnek". De ha beütöd, hogy mérlegképes könyvelő vagy mérlegképes könyvelő bemeneteli feltételek kidob sok dolgot, amit elfogad a jelentkezéshez. Szerintem jobb, ha te nézed meg, mert nem akarlak félrevezetni:D
Bár így, hogy még nem veheted át a diplomádat, így nemtudom, hogy ez mit jelent a te esetedben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!