Milyen egyetemi szakra, és/vagy milyen okj-s képzést érdemes elvégezni? (elhelyezkedés szempontjából)
Mindegy, ECDL vizsgám van, most lesz a 2. évem az okj-s web-programozó tanfolyamon, csakhát ezt így kevésnek érzem, és még valami kellene. Human vagy reális mindegy, csupán tanácsokat kérnék, amivel esetleg nagyobb lehetőség nyílna elhelyezkedni.
Köszönöm. (:
UTOLSÓNAK!
idegenvezető OKJ és valami idegenforgalmi szak...
Köszi, arra már én is gondoltam, csak az a baj, hogy szinte alig tudok németül. :-( Pedig 4 évig tanultuk, de nem nagyon tanultuk.
Az baj, ha nem nagyon tudom? Ott csak tanítanak, nem?
Utolsónak: ajánlanám, hogy keress egy jó különtanárt. Idegenforgalomhoz egy nyelv szerintem kevés. :S
Kérdező: mivel írtad, hogy webprogramozónak tanulsz, az többletpont az egyetemen, ha informatika irányába jelentkezel. Nézegesd meg esetleg a pótfelvételiket. Egy informatikus diplomával nagyon könnyen eltudsz helyezkedni. Leginkább programozókat keresnek nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!