Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Őszi érettségi hátrányai?

Őszi érettségi hátrányai?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Milyen hátrányai vannak az őszi érettséginek, értem például azt, hogy akkor csak önköltséges szakra vesznek fel, vagy ezt egyetem válogatja? Nehezen találok infót eduline-on, illetve tudom, hogy a jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel változhat egy-két dolog, de eddig hogy volt?

Már leérettségiztem, csak szeretnék bioszból és kémiából is emelten javítót tenni, orvosi lenne a cél. (azt is tudom hogy fejenként 40 egy emelt)

Elsősorban olyanok tapasztalataira lennék kíváncsi, akik esetleg voltak szint emelőzni/újraérettségizni/pótérettségizni ősszel.

Előre is köszönöm a válaszotokat :)

2020. ápr. 22. 05:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem azért nincs lehetőséged, amit írtál, hanem mert nem jelentkeztél.
2020. ápr. 24. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!