Utolsó leszek az aznapi érettségi szóbelizők közül. (14:00-18:00ig) Előnyei-hátrányai ennek?
Figyelt kérdés
Esetleg a tanárokat befolyásolja e már az,hogy egy egész nap a hátuk mögött van és fáradtak már? Rosszabb pontokat adnak, vagy jobbat mert jól van elmondta úgy nagyjából?2013. jún. 18. 22:30
1/8 anonim válasza:
Hátrány: Kihúzzák a jó tételeket előled.
Előny: Tanárok fáradtak, leszarják már csak menjen. Nálunk így volt.
2/8 anonim válasza:
Nincs semmi különbség, és egyenlő arányban húznak ki előtted jó és rossz tételeket. A tanárok ugyanúgy odafigyelnek az utolsóra is. Ne rágd magad ezen.
3/8 anonim válasza:
# 2
Igen általában így van, nálunk nem így volt. Mondjuk igaz h az utolsó felelők a tavaly megbukott érettségizők voltak, de ez nem számít. Nem annyira foglalkoztak velük mert hamar kijöttek. 30 perc se.
De persze általában úgy van ahogy írtad.
4/8 anonim válasza:
Hátrány: a béka segge alatt lesz a vércukrod. Előny: a tanároké is.
5/8 anonim válasza:
Én utolsók közt voltam. Már f.stak a fejemre és csak bólogattak. Mondjuk megértem, mert elég pro voltam. Előttem voltak olyanok még utolsók közt, akiket lepontoztak. De mindegy. Ha már csak jókat mondasz a végén, a tanár vissza se kérdez. Még reggel elemében az első pár diáknál visszakérdezi azokat, amikre mindig mondta órán, hogy "ha ezt kihagyod, ugrott egy jegy", de utána már szerintem az esti vacsorán jár az esze.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! :D
2013. jún. 19. 03:33
7/8 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de hátrány szerintem. Én tavaly utolsó voltam, kb 2kor szólt a tanár hogy készüljek én jövök (csak a nyelvből érettségiztem előrehozottan. 2-4ig kint ültem várva h behívjanak már mindenki től volt rajta. 4 kor behívtak és még ott is végig kellet hallgatnom 2 feleletet majd én jöttem. Volt még bent egy gyerek utánam akit szintén végig kellet hallgatnom mert utolsó volt és hogy legyen tanő vagy mittudom én. Szóval nem is utolsó voltam hanem engem hívtak be utoljára.
8/8 anonim válasza:
nekem a nyelvtanárom mondta, h ők nyelvvizsgánál szigorúbban osztályozzák az utolsókat, de én pl full utolsó voltam nyelvvizsgán és 100% lett. angol érettségimen is du. voltam, az is 100% lett, meg akik mondjuk délelőtt és tudták, azoknak is :D úgyhogy nagy különbség nincsen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!