Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » OKJ átalukálása? Milyen infós...

OKJ átalukálása? Milyen infós OKJ-k vannak?

Figyelt kérdés

Olyanokat hallottam, hogy az OKJ megszűnik vagy valami teljesen más lesz és erről sajnos most nem találok semmit, szóval érdekelne nektek mi az utolsó információtok erről?

Emellett érdekelne OKJ-ből milyen informatikai OKJ-k vannak? Lehetőleg haszna képesek. Rendszergazda, Programozó, gazdaság-informatikusokat ismerem. Nem tudom mik vannak még, alapból programozást, hálózatot most is tanulok, szóval nagyjából tudom mik ezek de érdekelnének a szakképesítések, hogy milyen munkaköröket lehet betölteni ilyesmi infós körökben.

Emellett bónuszban még az érdekelne, hogy OKJ-vel lehetséges külföldön is dolgozni? Tehát elfogadják?

2020. ápr. 16. 20:59
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!