Pótfelvételizel?
Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 19:37
1/5 A kérdező kommentje:
kül hogy van ez? ha van 30 üres helye az egyetemnek, de 40en jelentkeznek... akkor az jut be az egyetemre kinek több pontja van? (az én esetemben ha megjelöltem volna a szakot, simán felvettek volna, de ugye nem jelöltem meg...)
2010. júl. 24. 19:41
2/5 anonim válasza:
ahogy mondod, akinek több pontja van.
3/5 anonim válasza:
Nem tudom. Tavaly se vettek fel. Pótfelvételin mindenhol alacsonyabbak lettek a pontok, kivéve azon a szakon, amit megjelöltem. Annyi pénz ment már el a felvételi, érettségi, nyelvvizsga hercehurcára, hogy már nincs képem kérni a szüleimtől... Arról nem is beszélve, hogy pótfelvételin csak fizetős helyek vannak...
4/5 anonim válasza:
Én mindenképp! Egyébként engem sem vettek fel tavaly, és idén sem, mert a 3ból 2 helyen az adott szak nem indult az első helyre meg a 436 jelentkezőből kb. 6 embert vettek fel!
De nem adom fel!
"Küzdj és bízva bízzál!" :)
5/5 A kérdező kommentje:
naná, ez a beszéd! meg jól tanulunk és ösztöndíjunk lesz és átvesznek államira:))) pozitív gondolkodás
2010. júl. 26. 22:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!