Megéri manapság dietetikusnak lenni?
11.-es vagyok és dietetikus szeretnék lenni. A Semmelweis egyetem Egészségtudományi karára szeretnék jelentkezni. Eddig orvos szerettem volna lenni, de a kémiát nagyon nem szeretem és később rájöttem hogy nem vagyok elég elhivatott a szakmához. Sokkal inkább érdekel a táplálkozás és az edzés.
Elsősorban az érdekelne hogy hogyan tudnak a dietetikusok elhelyezkedni itthon illetve külföldön? Mennyire vannak nehéz helyzetben pénz terén? Jó lenne ha esetleg dietetikusok is válaszolnának. :)
Megéri? Nem éri? Pontosan mit is értesz ez alatt?
Dietetikusként ha ügyes vagy 2 év szakmai gyakorlatot követően magánpraxist építhetsz és keresett lehetsz. S eghészen jól kersehetsz. De kótházban a béred nem sok lesz. Megbecsülés is kevés.
Ami a kémiát illeti kösd fel a gyatyád,mert diettkuskáént k is ekll az alapokhoz.
Egy dietetikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!