Milyenek a dietetikus, gyógytornász, orvosi diagnosztikus szakok?
Most 11-es vagyok.
Mindhárom szak érdekelne.
Melyikkel milyen a kilátás?
Milyen munkaköröket lehet betölteni velük, és hol?
Milyenek a fizetések?
Szóba jöhet a SE és a DE.
Melyik egyetemen jobbak ezek a képzések?
Lehetőleg azok válaszát várom, akik az adott képzést végzik, vagy már abban dolgoznak, vagy esetleg ismerettségből adódóan tudnak valamit a felsorolt szakokról!
Mindháromról van ismerősöm!
Én ODA-n fogok kezdeni szeptembertől.
Egyik ismerősöm PTE-n végzett dietetikusként. Ő a ebben is dolgozik, szereti. Állítólag a fizetés se rossz.
Barátnőm gyógytornásznak tanul ME-n.
Ezeknél ugye lehet egy kis pluszt keresni.
Analitikusból több specializáció van. Ebből a legkeresettebb a képalkotó illetve a laboros. Ezek jól fizetnek. Ha magánba mész akkor pláne. Anyukám ismerőse a laborosat végezte, ő most egy vidéki kórházban dolgozik és jól keres
Gyógytornásznak tanulok (DE), csak ajánlani tudom, nehéz a szak de jófejek a tanárok, és a sok gyakorlati óra miatt elég családias a környezet.:) Sokféle területen el lehet majd helyezkedni ezzel a diplomával, a fizetés változó, de szerintem sehol sem túl magas, ezt a szakmát akkor válaszd ha emberekkel akarsz dolgozni, meg persze ha nem akarsz ülőmunkát végezni.
Írj ha van kérdésed, van ismerősöm aki orvosdiagnosztikai analitikusnak tanul, és a dietetikusokkal is vannak óráink, szóval kérdezz nyugodtan.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!