Egyetemi szakok?
Szóval, az a helyzet, hogy most gyógytornásznak tanulok, de nem nagyon érdekel ez a szakma (csak a családom miatt kezdtem el, mert szerintük valami "hasznos"szakot kéne elvégeznem- amiben részben én is igazat adok- mert tény és való nem mindegyik diplomával lehet könnyen munkát találni, jó fizetést kapni) de lényegében csak szenvedés nekem ez és csak felesleges pénzkidobásnak tartom /utazás, albérlet stb./ úgyhogy lehetséges, hogy váltanom kéne, mert ez hosszú távon nem biztos, hogy jó.
Tudtok valami érdekes szakot ajánlani, amivel később jól el is lehet helyezkedni?
19/L
Köszönöm a választ :)
de sajnos a sztereotipiákkal élve lányként (tudom vannak kivételek, egyik ismerősöm is az) nem nagyon tudnám magam ilyen mérnöki pályákon elképzelni
Szia! Tökjó lenne tudni, hogy pl mi érdekel téged. Egészségügy egyáltalán nem?
Egyébként miért ne lehetne egy nő mérnök? Vagy arról van szó, hogy téged nem érdekel annyira?
A sok pénz számít? Mert tanárként biztos lesz állásod, csak keresni nem fogsz sokat. Esetleg nyelvszakokkal nyelvtanárnak elmenni.
Én alapból a gazdasági szakokat javasolnám, ott sok a lány, (és vannak nagyon keresett szakok) de pl gyógyszerészként is sokat lehet keresni. Ezek viszont nagyon külünböző területek, nem tudom, mi vonz téged, mihez van affinitásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!