Milyenek a dietetikus, gyógytornász és orvosi diagnosztikai analitikus szakok?
Most 11-es vagyok. 18L
Mindhárom szak érdekelne.
Melyikkel milyen a kilátás?
Milyen munkaköröket lehet betölteni velük, és hol?
Milyenek a fizetések?
Szóba jöhet a SE és a DE.
Melyik egyetemen jobbak ezek a képzések?
Lehetőleg azok válaszát várom, akik az adott képzést végzik, vagy már abban dolgoznak, vagy esetleg ismerettségből adódóan tudnak valamit a felsorolt szakokról!😊
Előre is köszönök minden értelmes választ!
Szia :)
Én ODA-s vagyok Debrecenben.
Ez a szak ugye olyan szakembereket képez ki, akik képesek ÖNÁLLÓAN a laborban analizálni, kotyvasztani stb.
Debben 4 specializációja van ennek a szaknak: radiográfia, laboratoriumi amalitikus, kutatolaboratoriumi analitikus es patologiai analitikus.
Keresett mind Magyarországon és mind külföldön is. Egyetem után biztos lesz munkád. Ezzel a képzettséggel akár gyógyszergyáraknál is elhelyezkedhetsz. Persze érdemes a magánszektorban mozogni.
Hogy hol jobb a képzés?
Sztem Debrecenben jobb, mivel az orvosi karon van, így sok hasonló tárgyunk van, amit az orvosok tanulnak. (Illetve tolunk tobbet ia kovetelnek, mint a nepegeszsegugyi karosoktol). Emellett itt nappali kepzes van, Pesten csak levelezos.
Barmi kerdesed van, irj nyugodtan! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!