Matyas2001 kérdése:
Volt mar olyan aki kamu kozepiskolai jegyeket irt be az egyetem felvetelin? Pl: minden 5-ös? )
Figyelt kérdés
En nem szeretnek kamuzni csak kerdezem, hogy volt mar valaki?2020. febr. 24. 11:53
1/5 anonim válasza:
Biztos volt, de azt tudod, hogy fel kell tölteni a bizonyítvány megfelelő oldalait és megnézik.
Illetve ha itt nem is derül ki valami folytán, akkor beiratkozáskor szintén kell vonni a középiskolai bizonyítványt, ha abból számolták a felvételi pontjaidat.
2/5 A kérdező kommentje:
És, ha észreveszik, hogy kamuzott az illető?
2020. febr. 24. 11:59
3/5 anonim válasza:
Mivel igazolni kell, így nem tud trükközni senki. Jobb esetben valószínűleg átjavítják a valóságra.
4/5 anonim válasza:
Lényegtelen, hogy oda mit írsz be, úgyis csak az számít, hogy a feltöltött dokumentumaidban mi van.
Olyannyira nézik, hogy "annak idején" nekem a 3. évi bizonyítványomba az osztályfőnök véletlenül 2-est írt a matekhoz, holott én 4-es lettem belőle, és csillagozással a másik oldalon javította át. A Felvin ennek ellenére mégis 2-est írtak be, és külön jeleznem kellett, hogy a 4-est írják be.
5/5 anonim válasza:
Amikor a BME-re mentem teljes átvilágítás volt , mindenből eredeti !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!