Sorolnátok nekem egyetemi kamuszakokat? Minél többet!
Figyelt kérdés
2017. júl. 30. 19:17
1/7 anonim válasza:
Bármi lehet kamuszak, ha cseszel tanulni, nyaralni jársz be... nekem van egy gyp diplomám, a Bárczin szereztem és egy napot nem használtam, mert az én képem ég, hogy olyan tanárom volt, akinek én magyaráztam el, hogy a 20 éve közkézen keringő kórtan tesztjének a javítása orbitális tévedéseken alapul... vittem neki az eü fősulis belgyógy jegyzetem... Kb nulla tanulással lett minden félévben 4-6-4,8 átlagom, van színötös félévem... És ez egy jó suli, szükség is lenne az ott végzettekre, remélem, az elmúlt 8 évben javult a helyzet, mert 2005-2009 között borzalmas volt, estin legalábbis...
2/7 anonim válasza:
szabad bölcsészet, klasszika filológia, kommunikáció és médiatudomány, filozófia, szociálpedagógia, közösségszervezés,művészettörténet
3/7 anonim válasza:
Öt szociálpedagógus ismerősöm van, kettő anyaotthont vezet, egy hajléktalanszállót, egy szoc otthont, egy meg támogató szolgálatot. Ez is használható, ha nem melegedni mész oda...
4/7 anonim válasza:
Csatlakozom! nekem is van szocped ismerosom es oktat, tanit. Ne irj legalabb hulyeseget.
5/7 anonim válasza:
Egyik sem kamuszak. Minden tudományágra szükség van, hisz azok együttesen alkotják meg és dolgozzák fel az emberi kultúrákat, társadalmakat, civilizációt. Max kamutantárgyak vannak, potyakreditekért, az viszont nagyon sok.
6/7 K. Gergő válasza:
Módosítsd a kérdést, hogy mivel nehéz elhelyezkedni, mert ezekkel a szakokkal nehéz és csak egy kis réteg tud elhelyezkedni normálisan... felvinek van adott szakoknál egy olyan cimke, hogy végzettség utáni kilátások... nézd meg hányan tudnak elhelyezkedni, az segít...
7/7 anonim válasza:
Nincs nagyon kamu szak... Mindenhol tanítanak (felhasználástól függően) hasznos dolgokat, de sok olyan szak van, amivel igazán nem leszel jobb helyzetben a munkaerőpiacon, lesznek 8 általánost végzett alkamazotti rétegbe ratozók akik jobban keresnek nállad és valószínűleg azt a pozíciót, amire jelentkeztél, a diplomád nélkül is megtudtad volna pályázni :)
Nem írok konkrét szakokat, mert a többiek már megtették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!