Kit vettek fel az ELTE-ÁJK Jogász szakra?
Keresnék ismerősöket. :D
Én nappalira megyek. :)
Igen, írtam. :)
második: köszi az infokat. :)
Nahh ennek nagyon örülnék, de tényleg. :D Rendes vagy. :D
kollégiumnál találtam egy honlapot:
Mesélnél ezekről? melyik a legjobb? :D Bár gondolom felvenni oda nem fognak, mert szociális alapon nem kapnék sok pontot.
Azon a honlapon kell majd jelentkezni a koliba, majd kapsz egy levelet a sulitól, abban minden benne lesz. Azt hiszem, a jogi karhoz a zuglói koli van a legközelebb, az Ajtósi, de nem nagyon ajánlom, hogy oda jelentkezz, mert nagyon kis koli és nehéz bekerülni. A Kerekes úti a XIII. kerületben van, nagyjából fél óra lehet onnan az út, a koli maga egész jó, nem tűnik lerobbantnak (egy ismerősöm lakott ott tavaly), a szobák is tökjók. Állítólag a 2 leglepukkantabb a Kőrösi Csoma és a Nagytétényi koli, bár pont ez a kettő a legnagyobb is. A Kőrösiből szerintem 30-45 perc lehet az út, de a Budaörsi úton jön a busz a Móricz körtérre, nem tudom, reggelente hogy néz ki, mekkora dugó van ott...A Nagytétényiben laktam most, lepukkant, de nem olyan rossz, amilyenre számítottam. Jó nagy koli, laknak ott rengetegen, van néhány BME-re járó is, a nagy tanuló valami hihetetlenül jó, ott aztán tényleg lehet tanulni:) Viszont a konyhák, tv-szobák, ún. "tanulók", ahol tanulni aztán nem lehet (ezekből minden szinten van 1-1) tényleg lerobbantak. A szobák 4 fősek, és van egy emeletes ágy is:( Sok a buli, ami néha zavaró (nekem a 6. emeleti ablakaim is berezegtek), viszont nagyon előnyös, hogy a Campona pont szemben van, 5 percnyi sétára, egy nagy Tescóval:) A legnagyobb hátrány a távolság: 1 óra az út a suliba, kb. a jogi karra is, bár én néha utaztam másfél órát is (a BTK-ra). Sokszor van dugó is, sajna. Na, ha ide kerülsz, akkor keress meg és még írok mást is, ha érdekel:)
Jövőre a Griffben leszek, ami tulajdonképp hotel, a suli meg bérli. Talán neked is ez lenne a legjobb, Budán van, nem messze a Kelenföldi pályaudvartól, 49-es villamossal max. 20 perc az út és nem kell átszállni sem:) Neked az ideális az lenne, ha a Kálvin térig mennél, onnan 5-10 percre van az ÁJK gyalog. A koliról eddig nem nagyon hallottam semmit, nem túl nagy, elvileg 3 ágyas szobák vannak és a netet szokás szidni, mert állítólag lassú. Azt hiszem, ez az egyetlen koli, ahonnan átszállás nélkül eljuthatsz a suliba. Na meg a Nagytétényi, ha a 233E-vel mégy, de az csak kb- 9-ig és délután jár, és attól még, hogy nem kell átszállni, lehet az utazás ezzel is másfél óra...Ideális esetben viszont 30-40 perc.
A többi koliról nincs infóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!