Van olyan főiskola vagy egyetem magyarországon, ahol nincs vagy nem olyan fontos a matematika?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert amióta az eszemet tudom ngyon rossz vagyok matematikából, de viszont felmentést nem szeretnék kérni, mert akkor nem tanulhatok tovább! A többi tantárgyból jó vagyok csak matekból nem. Tovább szeretnék mindenképpen tanulni, de a matekkal elég nehéz lesz :(
2010. júl. 22. 08:09
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ilyen összeadás meg kivonás meg ilyenekkel nincs gondom, csak ilyen valószínüség számítás, binomiális egyenletek stb... idén lesz az érettségi és parázok tőle, hogy nem fogok átmenni és akkor kevesebb esélyem lesz valahova továbbtanulni :S
2010. júl. 22. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!