Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Könyörgöm valami ötletet...

Könyörgöm valami ötletet mondana valaki, hogy mégis mi legyen belőlem érettségi után? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

szeretek beszélni és kommunikálni. nagyon sokat olvasok ennek köszönhetően elég bő a szókincsem. jól tudok fogalmazni. elég sok kisebb novellát írtam már.

ezek alapján milyen szakma lehetne ami passzolna?

nem egyetemre meg fősulira gondolok elsősorban hanem egyszerűen csak vmi irányt ami felé keresgélhetek.

most leszek 11.es szakközépbe de ez a szak amire mentem már egyáltalán nem érdekel és már alig van időm eldönteni mi legyek :S

2010. júl. 22. 00:23
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
már ne is haragudj de éjjel fél1kor már épp leszartam, hogy milyen a helyesírásom és a mondataim tagolása. ilyenkor mikor neten vagyok nem érdekel. úgy írok ahogy jön. de elhiheted a novellám szerkezete messze jobb mint itt néhány mondatom amit most kritizálsz.
2010. júl. 22. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!