Az attól függ. Rendvedelmi nem csak a rendőr első hozzászolo. A katona, tűzoltó, katasztrofavedelem, rendőr, terror elhárítás, kommandósok...és az összes ehhez hasonló az rendvédelmi erő. A tűzoltó nem lesz a határon, csak ha nincs olyan katasztrófa.
Amúgy meg. Ha a szakközép után elmegy egyetemre és úgy megy el dolgozni akkor már olyan munkakört tölt be (ha rendőrségre megy), akit nem fognak a határra küldeni és a fizetés is nagyobb.
2020. jan. 11. 13:08
3/9 anonim válasza:
Sőt a magyarorszagi kibervedelem is rendészeti erő. Oda meg informatikusok mennek... :). Persze laptoppal kiküldhetik a határra.
2020. jan. 11. 13:09
4/9 anonim válasza:
Igazatok van. Hibáztam.
Bár nem hiszem, hogy a tűzoltók jobb helyzetben lennének.
2020. jan. 11. 14:03
5/9 A kérdező kommentje:
Egy tiszthelyettes keres annyit, egy tisztes 300 és meg vannak magasabb fokozatok is. És igen rengeteg szakma van ezen belül még, én bűnügyben gondolkozok azt pedig egész jól fizetik
2020. jan. 11. 14:08
6/9 anonim válasza:
Hát nemtudom. Jók az előre lépési esélyek, ha nem vagy buta. Szóval ha egyetemet is végzel akkor siman keresel 400-500 at. Ismerősöm katasztrófa védelemnél keres 400 felett szóval.
2020. jan. 11. 16:58
7/9 anonim válasza:
Nem mindig reális ami a médiába megy. Persze persze. Aki szakközép utan megy kis mezei rendőrnek vagy 1 éves okj után apolonak, mentősnek, 5 hónapos képzés után tűzoltónak az ne is várjon hatalmas fizetest. Tanulni kell azért, hogy előrébb legyél.
2020. jan. 11. 17:02
8/9 anonim válasza:
Ui: persze az ápoló es a mentős nem rendvédelmi erő..csak példaképp írtam, mert itt is sok sírás van. Kellett volna nekik tanulni. Ott van mentőtiszt egyetemi végzettséggel vagy mentő orvos. Többet keresnek...
A tanari fizetéssel meg egyet értek, hogy legalább duplajara kell növelni, mert ők tenyleg tanultak és szívtak annyit..
2020. jan. 11. 17:05
9/9 A kérdező kommentje:
Szakközép után készülök fősulira és egyetemre is:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!