Akik részt vettek cserediák programban, azok mesélnének róla? Bővebben lent.
Főleg a középiskolai cserediák program érdekelne. Ti hány évesen voltatok kint? Mennyi időre? A család normális volt? Megértették egymást? Akinek van kedve, és ideje az írhatna nekem pár dolgot,kíváncsi lennék. :) Köszönöm előre is!
15/L
szia! én három csereprogramban vettem részt a gimi alatt, 9.-10.11.-ben :) mindhárom a sulin keresztül működött, tehát csoportosan. egy-egy hetet voltunk kint, és a cserediákok is egy-egy hétre érkeztek :)
először Kölnben voltam, az nem sikerült olyan nagyon jól, jól éreztük magunkat, aranyos volt a cserediákom is, de nem alakult ki hosszabb kapcsolat, valahogy nem voltunk egy hullámhosszon.
a második és a harmadik program során egy bajor kisvárosban voltunk, ugyanabban, de más cserediákkal. mind a két lánnyal a mai napig beszélgetünk, jóban vagyunk, az egyikőjükhöz tervezek kimenni a nyáron:)
összességében azt tudom neked mondani, hogy a családok MINDIG nagyon kedvesek, igyekeznek kényeztetni, és nagyon vendégszeretőek, hiszen mégiscsak, szeretnének jó benyomást kelteni, emberként és egy másik kultúrához/nemzethez tartozó személyként is. szerintem nem kell félned semmitől. :)
18/L
Annyira jó olvasni ezeket a sztorikat !! Majd akkor utána érdeklődök a suliban,hogy hogy is lehet pontosan erre jelentkezni,mert én annyira mennéék,olyan szupeer lehet:)
Köszönöm szépen a választ!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!