Azok akik katasztrófavédelemre járnak az NKE-re mesélnének nekem egy kicsit a tapasztlataikról, élményeikről, hogy milyen oda járni?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat.#egyetem #felsőoktatás #katasztrófavédelem #Nemzeti Közszolgálati Egyetem #NKE #RTK #NEK-RTK #Rendészettudomány Kar #katasztrófavédelem [katasztrófavédelem műveleti]
2015. júl. 4. 21:04
1/1 Gunner44 válasza:
Ez engem is felettébb érdekelne. Pályaválasztás előtt állok, és fogalmam sincs mit szeretnék csinálni.
De sokat gondolkodom ezen a területen, csak sajnos nem igazán látni bele a dolgokba valójában.
Főleg az érdekelne engem, miket tanulnak, milyen ismeretekkel kell rendelkeznem, ha oda szeretnék menni. Tantervet olvastam, de azért a személyes tapasztalatok is ugyanannyira fontosak véleményem szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!