Milyen szakot érdemes választani továbbtanuláshoz?
Valamilyen alapképzés kellene, de egyszerűen nem tudom eldönteni hogy mi legyen az és ráadásul már csak a pótfelvételi maradt!Teljesen tanácstalan vagyok, valami ötlet hogy merre érdemes keresgélnem?Tudom így nehéz, de biztos van olyan amit ti esetleg szerettek tanulni vagy érdekesnek találjátok!
20L
Szerintem menj el dolgozni, és a munka undorában kitalálod.
nagyon gondmentes gyerekkorod lehetett, ha még előre sem tervezted el az életed, hogyan tovább.
Ha ennyire nem tudod, akkor ne tanulj tovább. Persze később mehetsz majd, ha már lesz vmi terved. De így felesleges elkezdeni.
Menj el dolgozni, és ha később rájössz, hogy mégis tanulnál vmit, még mindig ott lesz a lehetőség.
OKJ képzés! Nézz körül, nagyon sokféle van és amíg kitalálod, hogy milyen alapképzésre menj, addig is lesz valamilyen szakma a kezedben! Amit mi szeretünk tanulni, az nem biztos, hogy neked is jó lenne!!
A szeptemberben induló tanfolyamokra még simán be tudsz iratkozni, 1 vagy 2 éven belül be tudod fejezni, de az is lehet, hogy fél éven belül, a szakmától függ, ráadásul téged még támogat az állam, ne késlekedj.
Elsőnek: mi köze a gondmentes gyerekkornak ahhoz hogy nem tudom hogy hová érdemes elmenni továbbtanulni?
Tervezgettem, meg is szereztem azt a szakmát ami érdekelt és na bumm sehova nem kellek amíg nincs valamilyen főiskolai vagy egyetemi végzettségem.
Nem kell ám rögtön támadni.
Azért érdekel mert gondoltam ha leírod hogy matek szakra jársz, és leírod hogy miért szereted, akkor esetleg többet fogok tudni arról hogy miért ne menjek matek szakra!
Ha meg valaki olyat ír ami azon a vonalon van ami nekem is jó lehet akkor azt fogom tudni hogy miért érdemes oda mennem.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!