Szerintetek ha most B1 szinten vagyok egy nyelvből, és jövőre eltöltök egy évet egy egyetemen az adott országban, erőlködés nélkül megtanulhatom C2-vel a nyelvet?
Figyelt kérdés
2019. dec. 23. 20:31
1/9 A kérdező kommentje:
C2-re*
2019. dec. 23. 20:31
2/9 A kérdező kommentje:
A cél az, hogy az adott nyelven meg tudjak írni egy tudományos dolgozatot.
2019. dec. 23. 20:33
4/9 anonim válasza:
Ha csak B1 szinten vagy egyáltalán mi a terved külföldön? Hétköznapi társalgás is alig megy, egyetemen szakszavakkal egy árva szót nem fogsz érteni.
5/9 anonim válasza:
C2 kb. muvelt anyanyelvi szint. Nincs szukseged erre, hogy megirj egy tudomanyos dolgozatot. Ahhoz eleg, ha C1 vagy es ismered a szaknyelvet. Ezt a szintet el tudod erni.
6/9 anonim válasza:
Azert erolkodni=tanulni kell majd (nyelvora)
7/9 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem b1, B2-es szinten vagyok. Regényeket is olvasok a nyelven. Viszont a tudományos cikkolvasás, cikkírás nehezen megy. Azért szeretném mert ott szeretnék PhD -zni.
2019. dec. 24. 15:26
8/9 anonim válasza:
En is PhD-zem angol nyelven. (Jol) Irni nehez, meg az anyanyelvieknek is, gyakorlat kerdese. Szerintem B2-rol nem lesz gondod, a szakirodalom ugyis korlatozott szokincset igenyel. Milyen terulet?
9/9 A kérdező kommentje:
Irodalom
2019. dec. 24. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!