28 évesen változtatni?
Sziasztok!
Villanyszerelőként dolgozom, de nem igazán érzem hogy ez lenne a hivatásom.
Leginkább tanár szeretnék lenni, angol-német nyelvtanár, illetve az mellett fordító és tolmács.
Nos, nekem az érettségim ugye nincs meg, azt hiszem így 2-3 évbe tellene megcsinálni. Az osztatlan tanárképzés 12 félév, utáni a fordító és tolmács mesterképzés még 2 év, tehát mire elvégezném nagyjából 40 éves lennék már (persze ha sikerülne minden elsőre).
Szerintetek lenne értelme belevágni?
Van aki ilyen későn vágott bele, és sikerült neki?
Köszönöm.
35 évesen vágtam bele a pszichológiába, ami alsó hangon lesz kb 10 év, ha nem több. Ha aközött kell választanom, hogy későn kezdhetem el, amit igazán szeretnék vagy soha, akkor az előbbit választom. Nem akartam úgy leélni az életem, hogy " mi lett volna, ha..."
Hogy éreznéd magad 40 éves korodban, ha nem próbálnád meg? Az idő így is úgy is eltelik. A kérdés csak az, hogy mivel.
4.6-os átlaggal csinálom munka és család mellett és jól bírom. Alapképzés végén járok.
Neked mi a legnagyobb félelmed ezzel kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!