Túl késő ekkorát változtatni 16 évesen?
13 éves korom óta videójátékokkal töltöm a napom nagy részét de nemrég rájöttem hogy inkább egy normális életet szeretnék élni, viszont az osztályban a fiúk nagy része kocka és akik nem, azokkal nem barátkoztam eddig és nehéz szocializálódnom feléjük és a lányok felé mert keletkezett rólam egy kép az osztályban ami miatt azt hiszik antiszociális vagyok. Hogyan kezdjek hozzá a szocializálódáshoz?
16f
Szia,
Kezdj el progmramokra, szakkörökre járni, sportolj valamit. Ott előbb-utobb biztos lesz valaki, akivel tudsz ismerkedni. Aztán ha látják, hogy picit változott a viselkedésed vagy netán az alkatod is, a véleményük is változni fog az osztályban. Picit beszélj többet, de ne erőltess semmilyen témát. Csak egy példát mondtam...
Lényeg, hogy legyél pozitív és optimista. A mosoly az nagyon fontos. :)16 évesen bőven nem késő.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!