Pannon Egyetemre jár vagy járt valaki itt? Vagy ismerős? Nem bántátok meg hogy ebbe a városba mentetek tanulni? Milyen az egyetemi élet ott Veszprémben? Nem unalmas?
Amikor valaki azt nezi egyetemre jelentkezeskor, hogy milyen az egyetemi elet...
Egyetemre tanulni kell jarni nem szorakozni.
En 3 felevet eltoltottem a Pannon Egyetem prog.info BSc kepzesen es ott is hagytam. Nem voltak rossz jegyeim, kaptam tanulmanyi osztondijat is minden felevben, de nekem nem annyira fekudt ez az egesz egyetem tema (okok koze tartozik egyek oktatos hozzaallasa, felkeszultsege vagy az atadott tudas minosege). Maganak az egyetemnek nyugodtan adj egy eselyt, max. kiiratkozol 1 felev utan es kesz.
Altalaban jo a kozosseg, a golyataboros csapatokkal vannak szervezett kocsmatura eventek a felev soran is. Van kampuszbuli minden kedden vagy szerdan. Vannak egyeb lehetosegek is pl. rendszeres sport eventek, egyetemi osztondijas versenyek stb. A kolik el vannak szorva Veszpremen belul, van egy Balatonalmadiban is. Na onnan katasztrofa bejarni Veszprembe.
Osszessegeben engem annyira nem fogott meg Veszprem, semmi extra de az utobbi idoben este a buszpalyan altalaban mar az eletemet feltem inkabb, mint az ertekeimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!