Mit tegyek ilyen élettel?
Én olyan sokmindent megtapasztaltam már, hogy sokan írigyelnének. Volt vagy 10 barátnőm, a barátaim 20-asával jöttek a házibuliaimra, stb.. De mostanra mindenki máshova lett, családotalapított, külföldre ment, én meg itt maradtam egyedül, a nagyvárosban.
Valami eszméletlen módon kellene segítség, ami ilyen baráti közeget jelent, kellenének barátok, és barátnők, ismerősök, ilyesmik. Ezeket hogy lehetne kialakítani? Mit kéne tennem, sok tapasztalattal a hátam mögött, hogy megint boldogan tudják élni?
Apukàm nagyon ismert zenész, az segíthet valamit?
De főleg a korosztályomat keresem, akik vevők lennének rám, és az ötleteimre!
33/f
Szerintem a barátnőid és a barátaid nem téged szerettek, hanem a családi hátteredet ("Apukàm nagyon ismert zenész,..."), és/vagy a pénzeteket, a lehetőséget a gazdagék házában bulira, stb.
A "volt vagy 10 barátnőm" és a "barátaim 20-asával jöttek"-re sem lennék büszke, ez azt jelenti, hogy nem vagy képes tartós kapcsolatot kialakitani, és gyakorlatilag nem volt egyetlen igazi barátod sem, csak olyanok, akik a bulijaidra voltak kiváncsiak.
Én ismerek kb 500 embert, ebből kb 10 haver, és csak két olyan, aki igazi barát, akikkel mindent megbeszélünk. A többi csak szomszéd-rokon-munkatárs-volt szomszéd-volt munkatárs-egyebek.
Kb. ebből indulj ki, amikor új kapcsolatot, új barátot keresel. Apádat pedig hagyd ki, mert csak átmenetileg előny az ő neve. Talán épp emiatt szűntek meg a korábbi kapcsolataid, mert örökké rá hivatkoztál, és mindenki rájött, hogy apád neve nélkül egy üresfejű hivalkodó alak vagy?
Nekem is vannak barátaim, akik külföldre mentek és vannak, akik családot alapítottak. Mégsem szakadt meg a kapcsolat, sokukkal tizenéve vagyunk barátok.
Szóval csatlakozom ahhoz, hogy a barátaid nem téged szerettek, hanem akkor menő volt az ismerősödnek lenni apukád miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!