Szakváltás jogász képzésről gazdaságira?
Most jutottam el odáig, hogy nincs gyomrom és idegrendszerem tovább csinálni a jogot (másodév). A gazdasági tárgyak nagyon jól mentek, tudom, összehasonlítani nyílván nem kell túlzottan, csak egy általános képet mutatnak ezek.
Két év kihagyásom lesz így matematikából.
Szerintetek hozható lesz így egy gazdálkodás menedzsement/ kermark/ stb. Eltét és Bge-t néztem eddig.
Melyik jobb szerintetek?
Tanár segítségét is igénybevenném akár, hogy előhozzuk az emlékeket.
Előre is köszönöm a válaszaitokat. :)
Szia! Én a BGE-t hallottam jónak. Sokan csinálják amúgy másoddiplomaként (jogi után) gazdálkodás és menedzsmentet, több évfolyamtársam is most csinálja. Nekik megy, nem szenvednek vele, azt mondják könnyebb mint a jog, sokkal.
Egyébként teljesen jó, hogy váltasz. Én ha újrakezdhetném gazdaságira mennék nem jogra. Nem is értem miért népszerű annyira a jog az emberek körében, nincs is annyi lehetőség benne, gazdaságiban hatványozottan, akár külföldön is. Szóval hajrá! Jól döntöttél!
Én is jogra járok jelenleg(első éves vagyok) de nagyon nem tetszik,ennyit nem bírok tanulni és már nagyon megbántam.
Engem is a kereskedelem és marketing érdekel, a matek mennyire nehéz? 3-4-es voltam középsuliban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!