Melyik levelező jogász képzés ad valódi tudást?
Sziasztok! Azon gondolkodom, hogy levelezőn elvégzek egy jogász képzést, ezzel kapcsolatban kérnék tőletek segítséget.
Hogy értsétek, kicsit bemutatom a helyzetem: van szakmai végzettségem és egy mérnöki diplomám is. A tanulmányaim mellett folyamatosan dolgoztam (általában több helyen is), így elég tapasztalatot szereztem, hogy megalapítsam a saját cégeimet, jelenleg ezekben dolgozom. Elég speciális terület az enyém, nagyon nehéz ebben kompetens ügyvéded, jogi szakértőt találni, de igény lenne rá, ezért gondolkodom a képzésen.
A munkám mellett csak a levelező képzés jöhet szóba, ebben szeretném a segítségeteket kérni: szerintetek melyik egyetem ilyen képzése ad "valódi" tudást? Nem a szükség, inkább a tudásvágy miatt vállalkoznék a képzésre, de jó lenne, ha szakmájukban jó tanárok oktatnának, akiknek valóban célja a tudás átadása. Szerintetek melyik egyetem képzése lenne a legalkalmasabb? A távolság nem akadály, a jó oktatásért az ország bármely részébe elutazom. Bármilyen tapasztalatot szívesen meghallgatok, köszönöm előre is a válaszokat!
Valódi tudást a gyakorlat ad, kérdező!
És nem a jogi diploma.
Az legfeljebb az elméleti alapokra tud(hat) megtanítani.
De ez sem utolsó, mert erre épül később a gyakorlati tudás.
#1 na megjött az ilyenkor szokásos pökhendi, "mindenegyetemszarcsakazeltejo" eltés arc😁
Ha valaki azt gondolja színvonalnak, hogy megalázzák vizsgákon, emberi mivoltában sértegetik, akkor hajrá, gratulálok. Én a pázmányos képzésen inkább az emberközpontúságot vettem észre, de rossz lehet az egyetemed nevével kompenzálni azt, hogy amúgy a szívatáson kívül gyakorlatilag ugyanaz a színvonal más fővárosi egyetemmel. A nevéből él már pár éve... őszintém sajnállak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!