Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek megéri így egyetem...

Szerintetek megéri így egyetemre menni vagy csak kész szenvedés lesz?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy jelenleg nyelvi tagozatos gimibe járok,jegyeim évről évre romlanak... Egyre jobban kezdem elveszteni a motivációmat a tanulás iránt... Nagyon bele voltam őrülve az orvosi pályába, de úgy érzem, hogy olyan tulajdonságokkal amik nekem vannak nem fog menni:

1.Csak akkor tanulok ha kedvem tartja, amint elmegy tőle a kedvem abban a pillanatban bezárom és egy ott bssza meg a kva anyja kifejezéssel letudom az egészet

2.Ha egy nap mégis megerőltetném magam és tőlem szokatlan módon sokat tanulnék akkor utána 2 hétig rá se bírok nézni a könyvekre

3.Túlságosan kényelmes személy vagyok (pl. nem zavar ha késésben vagyok, azt a kávét akkor is megiszom, bármennyit kések miatta)

4.számomra nem létezik kockázat, szimpla ajándékként fogom fel az életet és úgy élem, hogy emlékezetes legyen (pl ha kell minden nap Berúgok, nem riadok vissza olyan dolgoktól amitől más a gondolataiban is hátrál, szeretek új, de őrült/veszélyes dolgokat kipróbálni)

5 Motivációs ingadozásaim vannak.. Vannak amikor olyan szinten előjönnek motivációim, hogy majd kirobbanok, de ez 5 perc alatt megváltozhat és fszom bele mondattal megváltozok

Szerintetek ilyen tulajdonságokkal megéri egyáltalán

2019. nov. 26. 00:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

#9 *tisztában

Figyelj, ez nem neked való. Az egyetemen sokszor annak is elmegy a motivációja, aki gimiben is tanult rendesen. Az egyetem elvégzéséhez több szorgalomra, mint észre van szükség. Bármelyik pontod önmagában elég összeegyeztethetetlen számomra az egyetemi léttel. Valahogy az egyetemistáktól nem ezt várnám. És valószínűleg rossz eredményekkel esélyed se lenne bekerülni az orvosi egyetemekre.

2019. nov. 28. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!