Vegyészmérnök bsc után gépészmérnöki msc?
Határozottan érzem magamban a lehetőséget hozzá :D Amúgy nekünk is volt két félév fizika, 3 félév géptan (műszaki rajzok készítésével), 3 félév kémiai technológia (a maga szépségeivel, gépeivel), 3 félév művelettan (az alapvető anyagátadási egyenletekkel, csomó csomó géppel), két félév folyamatirányítás... és sok sok mindenféle kémia. Én ráadásul az a fajta tanuló vagyok, aki nem elégszik meg az órán leadottakkal, hanem minden lehetséges ajánlott irodalmat kikölcsönöz és mindennek utánanéz; volt olyan könyv, amit én kölcsönöztem ki először konkrétan.
A gépészmérnök msc-hez elfogadott bsc-k között is szerepel a vegyészmérnöki, a tematikát is néztem már, és tetszik, hogy sok tárgyuk van, logikusabbnak tűnik sokkal, ezen a szakon is inkább a mérnöki tárgyak tetszenek, abból meg elegem van, hogy mindenki levegyészez (pedig vegyészMÉRNÖK).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!