Orvosi vagy vegyészmérnöki?
Ha lehetetlennek tunt hogy vegigcsinald bele se kezdj.Az csak kello kitartassal es akaraterovel mukodik.Viszont ha erne neked annyir hogy osztalyozozz iden meg bejarj biosz faktra akkor viszont van ertelme.
Ezt neked kell eldontened mennyit szeretnel az eletedbol tanulasra es masok eletenek segitesere szanni.
Szia! Szerintem nem kell meghátrálnod a vegyészmérnökitől. Inkább külön matekra járj, nem olyan vészes a matek pl a BME-n sem. Én is túléltem és megcsináltam valahogy...
Az orvosi meg 6 év, nagy kitartás kell hozzá, és nem utolsó sorban az a pálya egy hivatás. Lemondasz a szabadidődről kb, mert rezidensként állandóan ügyelhetsz majd, és mire feleszmélsz, hogy élni kéne 35 éves kiégett ember leszel, mert kizsigerel a szakma, ráadásul kb pénz nélkül, mert ügye agyon se fizetik a dokikat, sajnos.
Csak ismételni tudom magam: szakmai elhivatottság nélkül ne kezdj bele. Ha Te nem úgy kelsz fel reggelente, hogy gyógyítani akarsz, felejtsd el! Ha csak érdekel a biológia, és megfordult a fejedben... Felejtsd el. Amiatt meg, hogy kibukjál és az önértékelésed romokban legyen emiatt, nem kell belekezdeni.
A döntés a te kezedben (fejedben) van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!