Orvosi vagy vegyészmérnöki? Mindkettö érdekel. Melyik éri meg manapság jobban? 18L
Mind a kettővel nagyon jól kereshetsz, ebben nem hiszem hogy nagy eltérés lenne.
Azt választ amit a legjobban szeretsz. Szerintem az orvosi érdekesebb, sokoldalú, több minden lehet belőled.
Ilyen érdeklődési körrel a gyógyszerészetre nem gondoltál? :) Szerintem az is egy lehetőség.
A mérnökinél a matek, fizikán is biztos nagy hangsúly van. Az orvosinál meg ugye a biológián. A szerint dönts, hogy melyik megy jobban. :D
èn is pont ugyan ebben a dilemmàban vagyok, de èn mindig emlèkeztetem magam h "a biosz érdekel, hosszù tâvon az èrdekesebb, meg az emberek gyógyìtàsa, nem a matekolàs a mérnökin vagy a kèmia a gyógyszerèszetin" mellesleg monjuk én örülök ha meglesz a 80%os emelt kèmia emellett a bioszt annyira vagy többre meg se kottyan. :) szerintem ne add fel az orvosit, ên utánna bánnám egy èletre h ráadäsul mèg a lehetösègem is megvolt.. sok sikert!! :D
17/L
Én is ilyen helyzetben vagyok,mint Te,kérdező.Csak nekem még van egy bő évem eldönteni.Mennyire megy a matek?Mert az elég kemény a vegyészmérnökin,révén,hogy mérnöki szak.Plusz ott van mellette a fizika és az infó,amik szintén nagyon húzósak a kémia és a matek mellett,a biológia kevesebb szerepet kap.Az orvosihoz pedig szintén kell a kémia,meg persze a biosz.A fizika is azért befigyel.Meg a jó gyomor sem elhanyagolható tény.:D Gyógyszerészeti sem lehet egy rossz választás szerintem.DE ha csak az idő és a sok tanulás tántorít el,akkor ne engedj az orvosiból!Ha azt szeretnéd szívedből,akkor válaszd azt!:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!