Egy biomérnöki vagy egy vegyészmérnöki diploma nagyobb befektetés? (mindkettő a BME-n)
Mindkét tudományterület érdekel, leginkább a kutatás, de szívesen dolgoznék az iparban is, itthon és külföldön egyaránt.
Sok véleményt hallottam már, mindenki mást mond és kíváncsi vagyok, hogy a hozzáértők mit gondolnak erről, esetleg olyanok akik mindkét szakot elvégezték.
Ha a hosszabbtávú jövőt tekintjük akkor biomérnök, mert abban nagyon nagy lehetőségek vannak, ami előbb-utóbb realizálódik is.
Rövidtávon 5-10 éven belül nagyon hektikusan változhat, attól függően, hogy milyen cégek milyen stratégiát folytatnak, mit visznek távolkeletre, mi erősödik Európában, milyen a kormánypolitika Magyarországon, milyen ügyes a polgármester a városodban.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Én is ezt gondolom a biomérnöki szakma és tudományterület nagyon nagy robbanás előtt áll. Legjobb esetben 5 és fél év múlva végzem el az egészet, remélem majd történik addig valami, ha meg nem,akkor átképzem magam vegyésszé amennyire csak lehet, szóval szerintem a biomérnökit fogom választani a nagyobb lehetőségek illetve a biokémia iránti érdeklődésem miatt:).
Örülnék még válaszoknak, véleményeknek, szóval kérlek írjatok:D
Felvettek, szóval én is biomérnök palánta leszek!:)
Még egyszer köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!