Orvosi osztatlan, vagy gépészmérnöki BSc + MSc a nehezebb?
Figyelt kérdés
Csak az egyetemi szakokat véve, a rezidens képzést azt nem...2019. szept. 5. 16:32
1/2 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy erre lehet egyértelműen válaszolni. Mert ugye minden relatív...
Én gépészmérnöknek tanulok. A kémia még menne, de a biológián valószínűleg vért izzadnék.
Aki még orvosra jár, az lehet, a gépgyártástechnológiától, meg a gépelemektöl kapna sikítófrászt.
Teljesen más terület. Egyik sem könnyű. De nem hiszem, hogy összehasonlítható lenne.
2/2 anonim válasza:
Mivel tök más a kettő, gondolom azt nehezebb elvégezni, ami kevésbé érdekel.
Én orvosin nem szakadtam meg. Nehéz volt, sokat kellett tanulni, de érdekelt, szerettem. Gépészmérnökin biztos jobban szenvednék, mert marhára nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!