Jó a nyelvérzékem, és szeretem a földrajzot. Szerintetek ebből csak turizmus szak lehet?
Atyaisten, ne. Ne parazold el a tehetséged egy túlképzést produkáló szakra, inkább profitálj nagyobbat a képességeidből!
Én is hasonló helyzetben voltam, mint te, végül nyelvszakra jöttem,de 484 ponttal nyugodtan mehettem volna nemzetközi kapcsolatokra, nemzetközi gazdálkodásra is. Ha itthon gondolkodsz továbbtanulásban, ezeket is tudom ajánlani, bár előbbit akkor, ha nagyon jó kapcsolatépítő érzéked van, és nem is hanyagolod el, mert enélkül nem ér annyit,mint amennyit ki lehet hozni belőle.
Ha érdekelnek nyugat-európai alapképzések is,ajánlom a biztonságpolitikát, nagyot lehet húzni belőle. Milyen szinten vagy angolból és németből? Ha megvan mindkettőből a felsőfok, állj neki az orosznak, hidd el,olyan ajtók nyílnak meg egy stabil orosztudással, ami máshogy elérhetetlen lenne.
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!