METU Turizmus szak vélemény?
Igen, perszeeee. Hisz nekem veled ellentétben, ez az egyetlen örömöm az életemben. 😂😂😂😂😂😂
Gyik, én így szeretlek!
Persze, egy 2 hetes kérdésre válaszoltam, és fél órára rá jött a válasz. Gondolom a listád elejére ugrott.
Egyébként én még az Andor György féle tanári karnál kezdtem, és a kifutó évfolyamokat még tanítják.
Pár dolog, nem a metu védelmére, szimplán tényeket közlök, ahogy te mondod:
4-5-nél tovább nincsenek bent a levelezősök, és csak szombaton mennek, Metun (bár nem levelezős voltam) sokszor péntek délutántól estig voltak, plusz szombaton reggeltől este 8-ig.
Metun volt gyakorlati óra, amin volt jelenléti ív, beugró, kötelező félévközi zh/beadandó, géptermi órák gyakorlati jeggyel
BME-GTK ezt írd és mondd
NINCS SEMMI!
Lemennek a kis előadások, amikre bőven fel lehet készülni a moodle tananyagokból.
Olyan bukási arányokat közel sem látok, pedig nem sokkal jobb a hallgatói alapanyag, főleg MSc-n, ahol mindenféle egyetem mindenféle szakáról jönnek, még például igazgatásszervezők vagy bölcsészek is gazdasági szakokra.
Így van, ahogy mondod: a listám elejére ugrott, mert az első válasz rögtön az enyém volt.
Ismerek METU-s tanárokat. Nyilván a leggyengébb diákanyag megy oda, akiket a BCE, ELTE, BGE, BME sem vett fel. Sajnos a diákanyag sok mindent meghatároz. Ugyanígy van a tanári karral is. Nyilván nem a csúcs oktatók mennek oda tanítani. Na de ezt túlmagyaráztuk. Mindenki menjen oda, ahova tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!