METU Turizmus szak vélemény?
Diákanyag 😂 legtöb ember itt is simán elmehetett volna bge-re, vagy bárhova, az oktatókra aztán tényleg nem lehet egy szavad sem, rengetegen a bce-n doktoráltak, van aki a ceu-n, vagy külföldi mba-ja van.
Nem ismersz te senkit sem, nem kell a befolyásos, kapcsolatitőkés gyereket játszani, hogy hitelesebbnek tűnj. Te a bge-ről kihullott troll gyerek vagy.
Jaj mindog ezek a kamu tapasztalatokkal való önigazolás.
Csomó bge-s ismerősöm gyűlöli a sulit, az az igazság hogy a gábor dénes is színvonalasabb.
Az, hogy a haverjaidnak túl nehéz a BGE, az egy dolog.
A piac máshogyan ítél. A BGE egyáltalán nem egy rossz egyetem, semmi esetre sem Kodó vagy METU színvonal. A piacon pedig sokkal jobb a fogadtatása, mint ezeknek. Szerintem még a BME-nél is.
Szerintem ezt túltárgyaltuk.
Ha mscre járnak nyilván nehéz volt nekik, és az sem véletlen, hogy nem akartak a bgfen maradni, hanem a színvonalasabb bme gtkra jöttek.. Ne engem hibáztassál, hogy a milton friedman 😂 egyetemmel van egy színvonalon az egyetemed, hanem a vezetőségedet, hogy ilyen embereket tesznek meg tanszékvezetőnek:
Nekünk is volt kritikán aluli tanárunk (de én a Külker karra jártam). Mindenhol előfordulnak idióták. A BME-n talán nincsenek? Még a CEU-n is előfordult, aki gyenge volt.
De nagy átlagban a BGE egy jó főiskola (szerintem nem igazi egyetem), és nagyságrendekkel jobb, mint a METU (amely szintén főiskola, a “futottak még” kategóriából, kb Wekerle Sándor vagy Milton Friedman színvonal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!