Melyik egyetem lenne megfelelő?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nemzetközi gazdálkodás illetve a gazdálkodási és menedzsment szakok érdekelnek. Melyik egyetemen magas(abb) színvonalú az oktatás e két szakon belül? A BGE kizárva!
Köszönöm a válaszokat előre is!
2019. aug. 10. 11:53
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
A Corvinus egyetemmel kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy továbbra is lehet oda jelentkezni önköltségesre és ha igen, akkor ugyanúgy kb. 300 ezer Ft lenne egy félév?
2019. aug. 10. 12:47
4/11 anonim válasza:
A Corvinust már magánalapítvány működtetetti, az állam már kivonult a finanszírozásbol, gondolom még kifutattja a még eddig képzéseit, de a jövőben nem lesz állami ösztöndíj csak a sajat egyetemi a legjobb diákoknak felmeno rendszerben. Kizart, hogy ennyi maradjon a tandíj
5/11 anonim válasza:
5:
És szerinted több lesz vagy kevesebb a tandíj?
6/11 anonim válasza:
Bp: Corvinus, ELTE
Vidék: Debrecen, Szeged, Pécs
A hvg az oktatók értékelése szempontjából asszem Debrecent hozta ki elsőnek országos szinten.
7/11 anonim válasza:
Nemcsak náluk lesz több sajnos. Akik bent vannak már azoknak nem. DE példaul megdöbbentő volt idén, hogy a természettudomanyok területén a matek fizika földrajz kémia szakok 500000 forint lett félévenkent Oké a legtöbben finanszírozottba mentek, de csak ez az összeg lesz a visszafizetés alapja, szemben azzal, hogy 1-2 éve nem volt 200000.
8/11 Estádio de Felchút válasza:
BP-en egyértelműen BCE, BME, ELTE hármas
Vidékieket nem igazán ismerem
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én a BME-t és az ELTE-t néztem csak kellene még egy egyetem a kettő mellé, a Corvinus igazán jó lenne de ha félévente félmillió lesz a fizetendő összeg akkor sajnos kilőve. Bár akkor mindegyik kilőve, már ami az önköltséges részt illeti.
2019. aug. 11. 11:07
10/11 anonim válasza:
Ha a matek nem megy annyira, akkor inkább az ELTE-t válaszd, mint a BME-t. A BME-n nagyon szeretnek a GTK-n is szívatni matekból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!