Melyik szak a nekem megfelelő, ha az alábbiak érdekelnek?
17 éves fiú vagyok. Az alábbi dolgok érdekelnek: szállítmányozás, logisztika, utazás, közlekedés, kereskedelem, diplomácia, országok kapcsolataik, országok helyzeteik, kultúrák és nyelvek, pszichológia (kriminológia), földrajz
Szeretem csinálni: előadásokat, beszédeket tartani, szervezni (rendezvény, utazás...), ....(a többi csak hobby)
Nem szeretem a történelmet (csak a háborús részt, katasztrófás részt és a művészetit), a biológiát semm annyira.
Ami nem lennék sosem: orvos, tanár, művész (a művészet szerintem csak hobby), nyelvész
Köszi az értelmes válaszokat, remélem ezek alapján kapok véleményeket..bár még van idő eldönteni de nem nagyon igazodok ki a szakok között hogy melyik lenne a legmegfelelőbb számomra.
hát jó első, de gondolom a kérdező olyat akar amivel el is lehet helyezkedni.
közlekedésmérnök esetleg?
Köszi a válaszokat! :)
Igen olyat szeretnék amivel el lehet helyezkedni, főleg európai és nemzetközi szinten is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!