Őszintén vélemény a Károli BTK-ról? ELTE vagy KRE?
Tényleg számìt, hogy melyik egyetemről van dipolmája az embernek munkakeresés során?
Egy ELTE szociológus hamarabb találhat állást, mint egy Károlis?
Nem tetszett a szak, amin voltam az ELTE-n, és újrafelvételiztem. 2 pont miatt lecsúsztam és a Károlira vettek fel.
Az eddigiek alapján nagyon gyér színvonalúnak tűnik. 0 szakszerű tájékoztatàs a gólyák részére, a beiratkozásos lap word-be volt megszerkeztve, átláthatatlan és gyermeteg volt.
Meg ilyen, hogy a szülők nem mehetnek be a beiratkozára...jézus...ELTE-n pont le****a mindenki. Az összeszedett és lényegretörœ volt.
Nem tudom, mit csináljak, elég ***r helynek tűnik :S
Ezt a dumát gyakorlatilag az összes szakra lehetne érteni. Sehol nem keresnek úgy munkaerőt, hogy "szociológus" , " turizmus-vendéglátásos", " régész", " médiatudományos", " japánológia szakos" .stb.
Az a lényeg, hogy legyen felsőfoku végzettség, nyelvismeret, informatikai ismeretek. Kész.
Valami építőbb hozzászólás a fröcsögésen kínül?
A Károli sokkal alacsonyabb színvonalú mint az elte. Bármilyen szakot mondasz, mindenhol gyengébb.
“Szociológusra amúgy sincs sehol szükség, akárhol végzed is el, egy fölösleges vergődés.”
LOL. A piackutatáson szerinted kik ülnek az ügynökségeken és a multiknál?
Nem kéne, hogy része legyen! Aki kitalálta, azt felültetném a 4-6-os villamosra, vagy elküldeném a Lehet téri aluljáróba egy kis tanulmányi útra!
***om akar ezekről tanulni!
Nem arról van szó, hogy nem tud tollat fogni egyedül, hanem a lelki támogatásról.
Nagy dololgnak számít ez az egész ennyi idősen, és jó, ha van valaki, akire támaszkodhatsz ilyenkor, akár egy ösztökélő pillantás..stb. ELTE BTK egy óriási labirintus volt nekem az első nap, és jó volt nem egyedül menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!