Levelező tagozaton hogy van?
Figyelt kérdés
Tudom hogy egyetem függő de általában péntek szombaton kell ott lenni de azt sehol nem találom hogy mettől meddig kb? Reggel 8-tól mondjuk este 8-ig?2019. aug. 7. 00:55
1/3 anonim válasza:
Hát van olyan, ahol bizony két teljes napig, azaz pl. 8-tól vagy 9-től estig.
2/3 anonim válasza:
Nálunk (Kecskemét, GAMF) a kötelező tárgyak szombaton vannak 7:45-18:35 közt. Persze van, amikor nem vagyunk végig, vagy csak később kell menni, de ennyi a teljes nap.
Péntekenként van a szabadon választott tárgyak egy része. Ezek, ha jól emlékszem, 16-tól 18:35-ig.
3/3 anonim válasza:
Próbáltam keresni, mert egyszer már belefutottam órarendbe, de most nem lelem. Emlékeim szerint kevés kivétellel 8-20 között végig órák voltak péntek-szombat, de itt csak 2hetente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!