Mennyire színvonalas, nehéz a Neumann János Egyetem? (Mérnökinformatikus szak)
Ide vettek fel. Azt olvastam a régebbi kérdéseknél, hogy a legkönnyebben itt lehet diplomát szerezni mérnökinfo szakon. És hogy nem ér sokat az itt megszerzett diploma. Tényleg színvonaltalan ez az intézmény? Vagy ezt is nehéz elvégezni?
Illetve ha 0 fizika tudásom van, akkor még el tudom végezni? Mennyire kezdik előről a fizikát mérnökinfo szakon?
Én gépészmérnöknek tanulok ugyan, de nem nevezném sem színvonaltalannak, sem könnyűnek.
Egy kollégám a mérnökinfóval, már nagyon sok éve. :D
Talán a következő félévben már államvizsgázhat.
Szia!
Egy cipőben járunk, mármint olyan téren, hogy én is most kezdek az egyetemen szintén Mérnökinformatikusként!
Én úgy hallottam, hogy jó az oktatás, lépeget felfelé az egyetem. A fizika jó kérdés, nekem nem volt gimnáziumban valami színvonalas, de szerintem építkeznek szépen lassan.. Vagy lehet tövig kell majd..........
Lehet érdemes lenne felvennünk a kapcsolatot valamilyen közösségi platformon, írj privátot ha szeretnél megadom a nevem facebookon.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!